Tilaa meiltä asiantunteva ja tehokas ilmastointikanavien puhdistus

Tiesitkö, että huonosti säädetty ilmanvaihto ja huono sisäilma vaikuttavat pitkällä aikavälillä terveyteen, aiheuttavat väsymystä ja vähentävät työtehoa? Olitko tullut ajatelleeksi, että epäpuhdas sisäilma vaikuttaa jopa rakenteiden vaurioitumiseen?

Meiltä saat ammattitaitoiset ilmastointikanavien puhdistus- ja ilmastoinnin huoltopalvelut Raahen ja Oulun talousalueella. Meillä on kokemusta monenlaisista ilmastointiurakoista aina omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin ja taloyhtiöihin. Hoidamme ilmastointikanavien puhdistukset sekä muut ilmastoinnin huoltotyöt asiantuntemuksella, opastaen asiakasta entistä paremman sisäilman aikaansaamiseksi.

Käytössämme ovat laadukkaat, uusimmat työkalut ja laitteet. Meiltä saat myös tarvittavat tarkastuspöytäkirjat ja raportit.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sisäilman laatuun kiinnitetään liian vähän huomiota

Rakennuksen sisäilman puhtauteen vaikuttaa moni asia. Ihmisten oma päivittäinen toiminta, esimerkiksi tupakointi, ruuanlaitto tai lemmikkieläimet ovat yksi tekijä, mutta tärkeimmät vaikuttajat ovat kunnossa olevat rakenteet, asialliset materiaalit sekä toimivat ja huolletut ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet.

Milloin sinun kiinteistösi ilmastointi on viimeksi huollettu?

Ilmastointikanavien säännöllinen puhdistus on välttämätöntä niin terveydellisistä, hygienia- kuin paloturvallisuussyistä. Huono sisäilma aiheuttaa terveydellisiä oireita, esimerkiksi päänsärkyä, hengitystieoireita ja -infektioita, väsymystä ja työtehon alenemista. Erityisesti allergikoille ja astmaatikoille sisäilman laatu on erityisen tärkeää. Huollettu, puhdistettu ja oikein säädetty ilmanvaihto auttaa osaltaan raikkaan ja puhtaan sisäilman ylläpitämisessä ja pitää tilan kosteuden ja lämpötilan sopivana.

Vastuu laadukkaasta sisäilmasta on ensisijaisesti kiinteistön omistajalla. Rakennuksissa joiden toimintaan lukeutuu erityisen likaavia toimintoja, esimerkiksi tehtaat ja ammattikeittiöt, ilmastointikanavat tulisi tarkistaa vuosittain. Asuinrakennusten tarkastus tulisi suorittaa 5-10 vuoden välein, mutta ilmastointijärjestelmien lakisääteinen puhdistus tulee kuitenkin tehdä vähintään kerran kymmenessä vuodessa.

Me olemme asiantuntijasi kaikkiin ilmastoinnin huoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä, minkälaista huoltoa kiinteistösi ilmastointi tarvitsee!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Voit jättää palautetta tai pyytää meiltä tarjouspyynnön

Kerro meistä kavereillesi