Kattava nuohouspalvelu kokeneilta ammattilaisilta Raahe - Haukiputaan alueella

Tiesitkö, että tulisijat ja hormit tulisi nuohouttaa noin kerran vuodessa ammattilaisten toimesta? Oletko tullut ajatelleeksi, että puhtaassa tulisijassa on parempi hyötysuhde, ja palaminen on myös puhtaampaa?

Meiltä hoituu rautaisella ammattitaidolla kokonaisvaltainen nuohouspalvelu Raahe - Haukiputaan alueella. Nuohoustöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat myös sisäpiippujen ja piipun hattujen asennukset sekä hormien huolto- ja korjaustyöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää nuohouspalveluistamme!

Turvallisuutta asumiseen säännöllisellä nuohouksella

Pelastustoimilaki velvoittaa kiinteistönomistajaa huolehtimaan paloturvallisuudesta nuohouttamalla kiinteistöjen hormit ja tulisijat säännöllisesti. Muuten riskinä on, että hormeihin ja tulisijoihin kertynyt palamisjäte aiheuttaa tulipalovaaran. Säännöllinen nuohous myös edistää palamisen hyötysuhdetta tulisijassa lisäten täydellistä palamista ja vähentäen polttoaineen kulutusta, jolloin palaminen on myös ympäristöystävällisempää.

Kokeneet asiantuntijamme asiakkaiden paloturvallisuuden opastajina

Nuohoojiemme ammattitaito perustuu vankkaan, 30 vuoden kokemukseen. Nuohouksessa asiantuntijamme tarkastavat ja puhdistavat ylläpitoa vaativat tulisijat ja hormit. Pidämme yllä asiakkaidemme tietotaitoa paloturvallisuudesta tarkkailemalla nuohouspalvelumme yhteydessä myös muita henkilö- ja paloturvallisuuteen liittyviä asioita, ja antamalla niihin liittyviä neuvoja ja vinkkejä. Laadukkaat palvelumme tahdomme tarjota kilpailukykyisin hinnoin.

Tilaa nyt nuohouspalvelu meiltä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Voit jättää palautetta tai pyytää meiltä tarjouspyynnön

Kerro meistä kavereillesi